Lediga jobb


Erfaren redovisningskonsult sökes till BAS Konsult i Lindesberg

Vi söker en erfaren redovisningskonsult som vill bli en del av en organisation som präglas av kompetens, engagemang och gemenskap. Trivs du i en social roll med många kontaktytor? Då kan du vara den vi söker!

I vår organisation har vi lång erfarenhet och stor kunskap av revision & redovisning. Vi har kontor i Örebro, Vingåker, Kumla och Lindesberg. BAS Konsult är en del av LR Revision & Redovisning, som är ett nätverk av lokalt ägda byråer, med ca 70 kontor över hela Sverige. Nu letar vi efter förstärkning till kontoret i Lindesberg.

Arbetsuppgifter

Vi på BAS Konsult är idag 5 medarbetare och arbetar framför allt med små och medelstora ägarledda företag. Goda relationer är kärnan i företagets affärer och arbetet är därför inriktat på helhetsansvar och långsiktigt arbete. Som medarbetare får du därför ett större ansvar och en större roll, men också ett stort utrymme att skapa och styra din vardag.

I denna roll får du ett eget kundansvar och hanterar bland annat löpande bokföring, rapportering, bokslut och inkomstdeklarationer. Du har en konsultativ roll och fungerar som rådgivare i hela kundens ekonomiprocess. Som en del i det arbetet kommer du även att hjälpa våra kunder att digitalisera och effektivisera sin ekonomifunktion. Då varje företag har olika behov anpassar du arbetet så att varje kund får det ekonomiska stöd som den är i behov av. Du arbetar nära dina kollegor och har alltid någon att rådfråga och diskutera med.

Din profil

Vi söker dig som har ett intresse för företagande och näringsliv samt en vilja av att skapa och leverera kundvärde med stort yrkesmässigt engagemang. Du har eftergymnasial utbildning inom redovisning samt erfarenhet och 2-5 års erfarenhet i en roll som redovisningskonsult.

För att vara framgångsrik i rollen krävs det att du är mån om att arbeta kundorienterat. Som person är du social och serviceinriktad och kan hantera många uppdrag samtidigt. Du trivs med att ta eget ansvar för din planering och dina arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du är kommunikativ och har förmåga att uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Bli en del av BAS Konsult du också!

Övrig information

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning.

Körkort och tillgång till bil är ett plus.

Tillträde enligt överenskommelse.

Rekrytering sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan märkt ” Erfaren redovisningskonsult” till christin@baskonsult.se

Om du har några frågor gällande tjänsten vänligen kontakta rekryterande Christin Eriksson på christin@baskonsult.se. Sista ansökningsdagen är 31 mars. Urval sker löpande så e-posta din ansökan redan idag. Vi ser fram emot att träffa dig!